Schoonheidsinstituut

 Boek online je beauty afspraak:

Boek nu!

Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien je vragen hebt of als je je gewenste datum niet online vindt. 0470/20.90.59 

BIAB nagels in de kijker:

BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’. BIAB nagels zitten tussen een gellak en acrylnagels. BIAB nagels zijn dikker dan gellak, maar dunner dan acryl nagels. Gellak blijft niet altijd meer dan3 weken zitten. BIAB nails zijn verstevigend en voelen dikker aan, maar toch kun je het van je nagels afsoaken, zonder dat je je nagels hoeft te vijlen. Daarom zijn BIAB nagels niet slecht voor je eigen nagels.

 

 

Voordelen van BIAB nagels

Door de flexibele formule van de gel, kan de nagellak moeiteloos meebuigen met bewegingen van je natuurlijke nagel, waardoor er geen barsten of breuken ontstaan. Ook geeft BIAB geeft jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien.

De voordelen van BIAB nagels op een rijtje: Zorgt voor versteviging van de nagels, herstelt beschadigde nagels, egaliseert oneffenheden in de nagel, een sterke hechting, zorgt voor slanke nagels  Blijft tot wel 4 weken zitten.

Werking van BIAB nagels

BIAB nails zijn geschikt voor iedereen. Heb je hele korte, dunne en flexibele nagels? Dat is geen probleem. Ook hier is BIAB geschikt voor. Naast dat je nagels er weer prachtig uitzien, worden ze ook een stuk steviger met het gebruikt van BIAB.

Wanneer je BIAB aanbrengt worden normaal gesproken als eerste de nagelriemen verzorgd door een manicure. Tijdens de manicure worden alle onzuiverheden van de nagelriemen verwijderd. Vervolgens vijl je de nagels in model en wordt de BIAB aangebracht. Vaak wordt er bij BIAB nagels geen gebruik gemaakt van verlenging, maar groeien de nagels op een natuurlijke manier tot een mooie lengte. 

Boek jouw behandeling: 

Boek nu!