The Plaid

Verwarmde plaid

Uitverkocht

The Plaid - verwarmd deken

€ 149,00
Uitverkocht
Uitverkocht

The Plaid - verwarmd deken

€ 149,00

Pre-order nu!

Dit draadloos verwarmd deken (150 x 130 cm) zorgt ervoor dat je het nooit meer koud hebt. Het verwarmingselementen in het binnendeken heeft 3 standen en verwarmt van 35°C tot 42°C! De krachtige batterij zorgt voor urenlange warmte. Extra aandacht is besteed aan de heerlijk zachte buitenlaag, verkrijgbaar in Taupe en Grijs. Je wilt er gewoon onder kruipen! Deze buitenste laag is machinewasbaar. .

Batterij

Het gebruik ervan is eenvoudig. Met de oplaadbare batterij kunt u het deken volledig draadloos gebruiken. Het is bevestigd aan de binnenkant van het deken via een kabel met het verwarmingselementen. De temperatuur kan op 3 standen worden ingesteld, zodat u zelf uw ideale temperatuur kunt regelen. De eerste instelling regelt een temperatuur van 34 °C, de hoogste instelling 42 °C. Volledig opgeladen geeft The.Plaid tot 6 uur heerlijke warmte. De accu is voorzien van een ingang om ook een telefoon op te laden.

 

Gezondheid

Ons warmtedeken geeft je niet alleen een comfortabel gevoel, maar is ook nog eens goed voor je gezondheid. Als je last hebt van stijfheid, chronische pijn of spiervermoeidheid, kan The.Plaid zeker helpen. Het verwarmingsdeken is voorzien van 3 verwarmingselementen die de bloedcirculatie verhogen. Dit zorgt voor ontspanning van de spieren en gewrichten wat de pijn verlicht. Door de grootte van de deken kun je jezelf er comfortabel in wikkelen, zodat de achterkant van het lichaam ook goed kan worden opgewarmd. Heerlijk na het sporten of als je een zere nek of onderrug hebt.

Duurzaam

Een kopje thee, Netflix en een superzachte deken dat groot genoeg is om onder te kruipen. Klinkt als een ideale avond op de bank, toch? Je bent lekker opgewarmd en de thermostaat kan een graad lager worden ingesteld. Duurzaam en goed voor je portemonnee. Een graad minder betekent 7% minder broeikasgassen! En minder verwarmen betekent lagere stookkosten. Niet alleen het milieu, maar ook u zult gelukkig zijn.

 

Warmte

Dit deken met een zeer hoge aaibaarheidsfactor is superzacht en daardoor heerlijk voor de huid. The.Plaid bestaat uit een binnen- en buitendeken die met drukknopen aan elkaar zijn bevestigd. Het buitendeken is machinewasbaar. Met de knop in het lederen label kun je de gewenste temperatuur aanpassen.