The Lampions

Multicolor Lamp & Wijnkoeler & Bluetooth Speaker

The Lampion - XS

€ 109,00

The Lampion - XS

€ 109,00
 • Afmeting: 17 X 17 X 22,5 CM

The.Lampion XS is onze kleinste lampion en biedt meer dan prachtige verlichting! Het is een lampion, ‘picollo koeler’ en speaker in 1! Net als onze andere modellen S, M en L heeft deze variant een uitsparing in het midden waarin je een klein flesje wijn kunt koelen. Let wel, The.Lampion XS is geschikt voor een piccolo flesje! Met behulp van de gratis app en ingebouwde bluetooth speaker stream je je eigen muziek en geef je The.Lampion een kleur naar keuze. Dankzij de sterke batterij kun je de lampion draadloos gebruiken en zet je ‘m neer waar jij wilt. Op de boot, veranda of in het park, overal je eigen muziek en je drankje gekoeld!

Voor nog meer plezier connect je een ongelimiteerd aantal lampionnen en creëer je in elke hoek hetzelfde licht en geluid. Volledig draadloos uiteraard. Als dat geen feestje wordt?

The Lampion - S

€ 169,00

The Lampion - S

€ 169,00
 • Afmeting: 25.5 X 25.5 X 43 cm

The.Lampion S is meer dan een prachtige wijnkoeler. Het is een lampion, wijnkoeler en speaker in 1! Wat wil je nog meer? Net als onze andere modellen XS, M en L beschikt deze lampion over een krachtige bluetooth speaker. Met behulp van de gratis app stream je je eigen muziek en geef je The.Lampion een kleur naar keuze. Dankzij de sterke batterij kun je de lampion draadloos gebruiken en zet je ‘m neer waar jij wilt. Op de boot, veranda of in het park, overal je eigen muziek en je drankje gekoeld!

Voor nog meer plezier connect je een ongelimiteerd aantal lampionnen en creëer je in elke hoek hetzelfde licht en geluid. Volledig draadloos uiteraard. Als dat geen feestje wordt? 

The Lampion - M

€ 199,00

The Lampion - M

€ 199,00
 • Afmeting: 33 X 33 X 59 cm

The.Lampion M is meer dan een prachtige wijnkoeler. Het is een lampion, wijnkoeler en speaker in 1! Wat wil je nog meer? Net als onze andere modellen XS, S en L beschikt deze lampion over een krachtige bluetooth speeker! Met behulp van de gratis app stream je je eigen muziek en geef je The.Lampion een kleur naar keuze. Dankzij de sterke batterij kun je de lampion draadloos gebruiken en zet je ‘m neer waar jij wilt. Op de boot, veranda of in het park, overal je eigen muziek en je drankje gekoeld!

Voor nog meer plezier connect je een ongelimiteerd aantal lampionnen en creëer je in elke hoek hetzelfde licht en geluid. Volledig draadloos uiteraard. Als dat geen feestje wordt? 

The Lampion - L

€ 229,00

The Lampion - L

€ 229,00
 • Afmeting: 42 X 42 X 71 cm

The.Lampion L is meer dan een prachtige wijnkoeler. Het is een lampion, wijnkoeler en speaker in 1! Wat wil je nog meer? Net als onze andere modellen XS, S en M beschikt deze lampion over een krachtige bluetooth speaker. Met behulp van de gratis app stream je je eigen muziek en geef je The.Lampion een kleur naar keuze. Dankzij de sterke batterij kun je de lampion draadloos gebruiken en zet je ‘m neer waar jij wilt. Op de boot, veranda of in het park, overal je eigen muziek en je drankje gekoeld!

Voor nog meer plezier connect je een ongelimiteerd aantal lampionnen en creëer je in elke hoek hetzelfde licht en geluid. Volledig draadloos uiteraard. Als dat geen feestje wordt?

Multicolor Lamp & Wijnkoeler & Bluetooth Speaker

 

Aan de kwaliteit van de batterij en speaker is veel aandacht besteed. Het geluid moet natuurlijk optimaal zijn. De holle ruimte aan de binnenkant van de lampion is een zeer goede klankkast waardoor het geluid goed tot zijn recht komt. De aluminiumpootjes aan de onderkant zorgen er bovendien voor dat het geluid goed weg kan.

Maar het oog wil ook wat! Door gebruik te maken van een natuurlijk materiaal voor het hengsel ontstaat een mooi contrast. Het buffellederen handvat in een diepbruine cognac kleur zorgt voor een mooie tegenstelling in het strakke design van The.Lampion. Hiermee krijgt de lamp een chique uitstraling die op menig terras of veranda een mooie blikvanger is. The.Lampion M past prima op een wat grotere tafel of je zet m, net als The.Lampion L, op de grond.

De multicolor LED verlichting geeft een extra dynamiek aan The.Lampion. Laat het licht verspringen van kleur op de maat van de muziek, in een rustige relaxmodus of zet ‘m een vast op kleur naar keuze. Warm wit, roze, groen, blauw of alles daar tussenin. Als outdoor verlichting zijn onze lampionnen perfect en is sfeer gegarandeerd. Maar ook in huis verdienen ze een mooie plek. De kleinere maten XS en S staan prachtig op tafel, of in de badkamer bijvoorbeeld. En ook de grotere maten M en L misstaan binnenshuis zeker niet!

 

Product info:

 • A-kwaliteit Braziliaans lederen hengsel
 • Materiaal: Aluminium en polyetheen
 • Batterij: 5400 mAh
 • Bluetooth: 4.0 TI, 15m
 • Speaker: 4Ω, 8W
 • Adapter: Micro USB Port 5V, 1A
 • LED light: 10pcs, 2W, multicolor
 • Input AC: 110-240V
 • Output: 5.0V/2A
 • Gebruiksduur: Tot 6 uur
 • Oplaadtijd: 4 uur
 • Nikki.Amsterdam app: Ja
 • Koppelfunctie: Ja